Wednesday, April 20, 2011

900 : Aku Menang Lagi >> Cerita Minggu Lepas

Yahooo.. last week menang contest baby with uncle @ aunty giveaway. Hadiahnya menarik gak. Nak tahu anak sapa yg aku 'culik' buat bahan kajian untuk menang? (ish... apa punyer bahasa la)

anak sapa nie wooooi?? Mestilah boleh menang sebab uncle & babynya pakai baju tidur. Kau orang ada? Alamak penaja lokasi & party tue kena kasi hadiah juga ke? Agak2 kau orang lokasi ni kat mana? Alamak.. rindunyer ngan Rayyan... klik sini

Lepas tue menang lagi TOP UP RM5 dan dah dapat hadiahnya.....

Lagi menang dan terus menang dari blog  AdanyaKauUntukku




Yahooo... simpan ye cik Retna/Ako bila mau jumpa.Jom la makan durian.. saya TAK belanja. Saya ujung bulan baru gaji.

Kemenangan seterusnya ialah di blog http://berkatalahdia.blogspot.com/ menang apa?

PEMENANG PESERTA PALING RAJIN
TQ penaja iaitu

Kata S.H.A.I.Z.H.A.R : Minggu ini TIADA kemenangan lagi atau aku terlepas pandang? Aduh.. Isnin 18.4.11 yang tak bertuah. Mungkin dah tak ada tuah lagi? Tak apa la ada rezeki tak kan ke mana kan?


2 comments:

AKO @ retna said...

ah x suker!!
tak kiraaa... sila banjer pisang goreng cicah kicap!! :p

deqlis said...

tahniah...wah byk menang..!

Copyright to S.H.A.I.Z.H.A.R
Designed by UMIESUEstudio 2015