Wednesday, April 20, 2011

899 : Menuju Puncak >> Intro AF 9

Ada apa di AU 2 Setiawangsa, Dah masuk 3 minggu baru nak bikin intro? Apa kesnye....

Pertama kali menuju ke rumah kaca.Wooow.. betul2 menarik, tertarik la.. Eh! ada apa dengan Dairi Akademi Fantasia.. mana pelajar - pelajarnya???

Kata sampai pukul 7pm boleh lihat - lihat pelajar AF 9.Tapi hampeh... nasib baik ada nampak kelibat tenaga pelajar termasuk pengetua rock yakni Amy Search di dalam rumah kaca itu.

Banyak kan penaja AF 9 ini.Aduh? Kenapa aku tak terpilih jadi pelajar AF 9. ha ha ha ha... selama 9 tahun tak penah berangan pun nak gie uji bakat sebab tahu diri tak berbakat dan tak ada pakej. Nak masuk Kilauan Emas di Astro Prima la. ha ha ha ha..

Kata S.H.A.I.Z.H.A.R : AF 9 ?? Aku minat minah rock yakni LENA. ha ha ha.. sebab dia KEKAL di minggu ke 2 & memang rock dengan Lagu untuk Kuala Lumpur di konsert pertama. Akan terus rock di minggu 3.Pelajar lelaki?? Erul tue ok kot.. tapi??? AZRI tue ada look tapi..... KAY? 'hampeh' ha ha ha.. Tak kisahla siapa pun Juara AF 9 aku tetap akan terus follow.Eh! ni yg terakhir ke???

No comments:

Copyright to S.H.A.I.Z.H.A.R
Designed by UMIESUEstudio 2015