Thursday, April 14, 2011

892 : Dan Pernikahan 11.11.11

Baju nikah idaman.Tapi yg pastinya sampinnya ialah Pink dan baju itu mendapat sentuhan pink.Puas dah merayu dgn cik google tak jumpa baju nikah pink yg berkenaan di mata & jiwa.Apa pun kira konsep tue dah ada la.

Di teruskan dengan gambar pelamin nikah (hari pertama di ijabkabul) 11.11.11 *berangan je dulu ye!
Harap - harap jam 11.11 pagi tue akan terlaksana la (A-min)

Pelamin Anganku tak musnah


Hari nikah pada jam 11.11 pagi (*nak juga) konsepnya PINK & white ye adik2.
(Si dia suka PINK jadi aku ikut je la ye.Lelaki tak boleh PINK ke? Eh! aku akan memilih persalinan putih *katanye.. tapi nak songket asli tenunan dari Pantai Timur warna PINK boleh?


Pelamin ini adalah konsep ciplak dari Cik Google yang lemak manis di sukai ramai. Terima Kasih kepada Idaman Jelita atas gambaran pelamin hari nikah yang saya idamkan.

Kata S.H.A.I.Z.H.AR : Angan - angan semoga menjadi kenyataan.Ada sesiapa nak seponser?

2 comments:

Sis-Lin said...

angan2 le yg selalu akan menjadi kenyataan....

Nik Nurehan said...

insyaALLAH shai. wah dh start servey2 yerp. bagus!!

Copyright to S.H.A.I.Z.H.A.R
Designed by UMIESUEstudio 2015