Tuesday, March 29, 2011

845 : TOPIMAGINE BLOGLIST - RAPATKAN SILATURRAHIM


Klik SINI

1. Ko orang wat satu entry bertajuk "TOPIMAGINE BLOGLIST - RAPATKAN SILATURRAHIM" dan letakkan banner kt atas ni dalam entry ko orang...

2. Ko orang nak follow ke x terpulang la.. (coz, kalo follower aku bertambah tp, entry aku xdpt feedback wat pe kn.. )

3. Citer sket pandangan ko orang tentang header aku ngah berimaginasi tu... hehe...(Macam orang mengantuk di sorongkan bantal)
4. Send link entry ko orang tu kt comment box entry ni..

5. Senarai bloglist (tarikh tutup) tu akan mula dipublish bile follower aku dah cecah angka 777.. so, lame la kn tempoh tu coz angka follower aku lembab sket bertambah :)

6. Bile dh tersenarai, kalo sape2 yang xupdate blog dieorang selama seminggu, aku remove serta merta :)

7. Tag la 2 orang (nk lebih pon xpe) *semua pengunjung blog ini.

2 comments:

♥.::cintabunga™blogspot::.♥ said...

Gempa bumi bakal melanda di Malaysia jugak? Nauzubillah...
KIAMAT SEMAKIN DEKAT DENGAN KITA

topimagine said...

time kaseh support saya k.. baru perasan comment kt bawah tu.. xguna comment box biasa ek :)

Copyright to S.H.A.I.Z.H.A.R
Designed by UMIESUEstudio 2015