Friday, April 01, 2011

870 : Segman aku blogger tegar



Klik SINI

Jom Joint !!!

1 : Follow mollow yuyue okeyh...same2 kite tambah member..xrugi kan2??ehehe

2 : korang copy header yuyue tuh and korang cite ler serba sedikit sal segman nieyh..and pastikan korang linkkan ke blog yuyue keyh(entry nieyh )
3 : Sila jawab soalan2 nieyh
     *Dah berapa lama b'blogging?dan kenapa minat b'blogging
Jawapan : Lebih 6 tahun sejak 17.12.2004

     *Da berapa follower korang?
Jawapan : 351 (dulu tak suka konsep follow memfollow ini) hanya aktifkan pada tahun 2011

     *Salunyer korang post entry sal per??jiwa2??rock2??ganas2??..hahaha...haaa..ceti ler cikit2..ce cite..cecite :)
Jawapan : Cerita pasal kehidupan peribadi (personal,movie, teater,[my xtvtla ] +makan2,jalan2,blogger dll)

     *Nasihat korang kepada blogger2 laen..korang berleter ler ape2 pown..xpanjang pown xper..janji berguna okeyh :)
Kata S.H.A.I.Z.H.A.R : Jadilah diri sendiri.Berkawanlah bukan sahaja di alam maya tetapi juga di alam nyata.

Bila da siap koje rumah nieyh..sila tinggalkan url blog korang kat entry nieyh..komen jgn xkomen..yuyue akan promote blog korang yup..tengok lar berapa org yg join..xramai pown xper..p yuyue akan promot blogger2 yg join SAHAJA...:
 Bukti saya dah follow blog ini.

No comments:

Copyright to S.H.A.I.Z.H.A.R
Designed by UMIESUEstudio 2015