Sunday, March 13, 2011

809 : Kisah Contest Chopstik...tapi..

Eh ! silap gambar pulak. Gembira ke? he he he...tengah beseronok la kan? Al - Maklumlah cuti sekolah & cuti dari hantar anak ke sekolah.Jalan tak sesak seperti hari biasa. Kepada kekawan yang kerja sebagai  suri rumah sah - sah duduk kat rumah jela.. Nak kongsi cerita pasal nak joint contest chopstik.Gambar ini di pertaruhkan.

Apa macam? unik tak. Ha ha ha.. biru kan? Aduh!! berhari - hari cari idea. Kerah minda berfikir. Cewaaah tapi hari ini 13.11.11. Alamak!!! baru je nak post penyertaan dah ternampak. Tarikh tutup contest itu 11.3.11.Hampeh!!! aku kecewa... aku sedih la.Penat dan lelah namun akhirnya diriku kecewa kerana kesalahan diri sendiri sebab tak ambik berat tentang tarikh tutup dari penganjur.

Kata Shaizhar : Salahkan diri sendiri atas kecuaian ini.Aku kecewa.Sekian Terima Kasih (boleh menang ke gambar mcm ni?) Adalah aku selalu kalah kalau masuk petandingan bergambar ini. Baru hari tue je ada satu contest dengan Hand Phone dapat senarai 20.Erm.... erm. 'Menang Kalah adat bertanding.

3 comments:

Nureen said...

salam...
ala... kecianyerr...
nureen tau pasal n3 ni dr lya..
knape lmbt.. nureen nk ambik pon x fair la kan utk blogger yg join..
nanti nureen try tanya blogger yg join.. apa pendapat diaorg k.. ;)
tq susah payah ambik gambo utk join last2 x leh nk join.. ;)

Nureen said...

http://nureenasir.blogspot.com/2011/03/tqvm-kpd-yg-sudi-join-2nd-ga-aii.html

Nureen said...

ok... nureen stuju ngan pendapat blogger2 yg join.. en shaizhar boleh antar detail kat nureen k.. ;)
nureen_345@yahoo.com ;)

Copyright to S.H.A.I.Z.H.A.R
Designed by UMIESUEstudio 2015