Tuesday, March 15, 2011

812 : Jom Join Bloglist Taufiq Tiramisu

huarggghh!! makan orang!


Tarikh sepatutnya Tutup : 31 Mei 2011


KELEBIHAN

1. Blog list ni akan diletakkan di sidebar. Jadi, siapa yang rajin update entri, blog dia akan muncul di atas, dan pengunjung yang tertarik akan klik blog tersebut .

2. Untuk pengomen terhebat blog ni yang join blog list ni, aku akan buat special review untuk blog korang. Selain tu, 10 blogger yang lain akan dipilih secara random untuk direview. Nasib la siapa yang kena. 10 review untuk pengomen terhebat dan 10 untuk mereka yang lain. Undian dibuat menggunakan Random.org . p/s : pengomen terhebat akan di kira pada 31 Mei. Dan bukan sekarang .

3. Bila dah ada bloglist ni, bloglist ni la aku akan guna untuk blogwalking setiap hari. Aku hanya akan blogwalking ke blog blog yang lain hanya pada hujung minggu .

4. Jumlah blog yang boleh join adalah UNLIMITED .


CARA UNTUK JOIN

1. Buat satu entri bertajuk : Jom Join Bloglist Taufiq Tiramisu dan letak banner kat atas tu . 

2. Komen sikit pasal blog ni. Nak komen jahat pun takpe. Aku tak marah .

3. Link kan entri ni pada entri korang tu. Dan post permanent link entri yang korang buat tu kat bahagian comment post ni. Dan Siap!!


Tarikh tutup : 31 Mei 2011 (mungkin dilanjutkan atas permintaan) 
Aku harap semua reader dan pengunjung blog ni join segmen ni. Silent reader pun kena join jugak!! Hehehehe :D

KATA SHAIZHAR

Itu je nak komen.Bolehkan sebab aku peminat MU yang tak fanatik.Eh! silap peminat Fantastic la. Ada apa dengan MU?

1 comment:

Taufiq Tiramisu said...

heheeh..thaanks join! ;)

Copyright to S.H.A.I.Z.H.A.R
Designed by UMIESUEstudio 2015