Wednesday, March 02, 2011

786 : Header ku Macho seperti Diriku



❀✿ MISS LIBRARIAN ✿❀

Klik SINI

Sape nak header hasil tangan Miss Librarian??

Syarat-barat nye ::

1) Penah view blog Miss Librarian = mestila penah kn kalo ta takkan tau psl segmen nie.. T__T
2) Buat satu entry tajuk :: "Header ku Cun seperti Diriku" -- kalo pompuan, kalo lelaki --"Header ku Macho seperti Diriku"
3) Bagitau at least 1 sebab nape maera kena designkn header utk anda
4) Buh header maera di entry itu serta link ke entry ini.
5) Post link entry itu disini ok!!

Maera akan analisis --ayat skema-- sume sebab musabab yg korang tulis tu dan memilih 3 terbaek. --tak byk mase nak watkan header nie..huhu~

Cepat~!! Ia nya berjalan hingga jam 9mlm nie aje!! --kalo lame2 kang

Kenapa Maera harus mendesignkan header untuk saya? 


Birunya diriku tak se Merah Jambu dirimu. 
Popularnya blogmu tak seglamour blogku
Manisnya senyumanmu semanisnya madu
Miss Librarian itulah namamu

Kamu harus memilihku
Aku juga suka gathering blogger sepertimu
Kucing juga itulah haiwan pilihanku

Aku pasti sentuhanmu tentu berbisa
Mampu memikat dan memberi persona
Akan menyerlahkan lagi blog biruku
Headerku Macho seperti Diriku

1 comment:

Khumaera Ismail aka Habibi Hamid said...

wow...ayat sgt berbekas dihati.. =)

Copyright to S.H.A.I.Z.H.A.R
Designed by UMIESUEstudio 2015