Thursday, March 31, 2011

863 : Jemputan >> Kembali ke Kg Selarong Lalang Kiri =) Part 3

Akhirnya muncul juga part 3.. Biasalah membalas hantaran dari pada rumah sebelah dekat E-11-11 dengan amaran jangan copy mengcopy alamat signboard kampung saya ini. (boleh kan?) he he he. TQ

Oooo mau bawa adik lelaki yek? boleh..boleh.. Kat Kg saya memang banyak hotel/rumah menumpang ni. Kalau nak naik kereta pun ok gak.Boleh singgah menyinggah.Lalu Selangor/Perak/Penang kalau nak ke Perlis pun ok gak.Jalan - jalan cari pasal.Eh! silap.. Luas perjalanan lebih pengalaman. Kan..kan..kan..Boleh membeli belah apa yang patut

Tetiba cousin aku nie nak balik kg time tue? Eh! Puan Edat.. leh jumpa kat KL le ..silap..silap Selangor :p ckp je bila? One Utama? IKEA? boleh je... Solaris pun ok gak.Tak penah sampai.. la la la.

Eh! cerita pasal part 3 ni.. Memang la kena minta izinkan. Insya-Allah dalam tengah bulan ni ke jumpa Tn Hj. Tapi mau jumpa di mana? di rumahkah? di office kah? atau... terus ke masjid?? ha ha ha (leh terus nikah) amboi...amboi.. kursus nikah pun belum pergi. Ada hati mau terus nikah segera yek. Ingat konsep meggi ke?

Lagi apa yek? Nampaknya cerita nie nak masuk konsep part 2 & kini part 3.. Aku rasa mesti ada part 4 punyer.. kan..kan. I Like!

Kata S.H.A.I.Z.H.A.R : Nasiblah kat offfice x boleh FB.Kalau tak mesti tak buat kerja.

No comments:

Copyright to S.H.A.I.Z.H.A.R
Designed by UMIESUEstudio 2015