Monday, March 28, 2011

840 : Iklan Keluar Surat Khabar

Sila klik untuk melihat dengan lebih jelas dan besar.Manalah tahu kot - kot ada email address kau orang. Ya! Iklan kerja kosong sudah keluar kat The Star sabtu lepas dan hari ini (isnin) resume yang masuk adalah berlambak - lambak.Nasib baru 200+ kalau beribu - ribu lemon macam mana?

Ada 17 iklan jawatan dikeluarkan dari setinggi - tinggi jawatan sampai la ke serendah - rendahnya. Dekat nak tenghari barulah clear semua resume itu aku pandang2 dan jeling2 serta di masukkan dalam folder mengikut jawatan.Yang tak menepati citarasa aku biarkan je tersadai kat situ.Itu belum kira di kira resume yang tak boleh di baca dek komputer aku.Apa pun dah lebih 300++ permohonan di terima.Harap - harap adalah calon yang sesuai.Semoga esok tak beratus - ratus lemon email yang masuk.

Kata Shaizhar : Sakit mata memandang resume bermacam jenis dan aneka rupa.

No comments:

Copyright to S.H.A.I.Z.H.A.R
Designed by UMIESUEstudio 2015