Wednesday, March 23, 2011

829 : Mengidam >> Kakakku kah?

Mengidam? Aduh!! siapa mengandung ini.Kakaku kah? Eh! dia dah 'tua' mesti dah tutup kedai. Tak kan kakak iparku yang menjauh nun di sabah? he he he... mampus aku kalau abang aku yang membaca entry ini.Tak kisah lah kan.Kalau dah rezeki kan.Apa pun tak sabar menanti kehadiran anak buah ke 12 pada Mei 2011 ini. Insya-Allah.

Berbalik kepada kejadian di atas.Aku sendiri adalah mengidam untuk berkunjung ke Hot's & Roll. Lokasi kejadian ialah di Wangsa Walk, Wangsa Maju, KL. Memang sekarang ini kerap mengidam nak melantak benda kejadah ini.

Yg menjadi pilihanku ialah Chessy Chrispy & Crunch. Sangat sedap, ranggup dan enak di makan bersama A&W Root Bear. Kau orang penah rasa? Kalau tak penah silalah mencubanya. Harganya ialah RM 5.90

No comments:

Copyright to S.H.A.I.Z.H.A.R
Designed by UMIESUEstudio 2015