Wednesday, March 23, 2011

825 : Layang - Layang C.I.N.T.A

Merahnya warna C.I.N.T.A.Penah tengok layang - layang malam - malam? Aku rasa ini 1st time seumur hidup berembun di malam hari selepas kenyang melantak roti arab kat Habib. Ye restoren Habib bukan gie beli cincin/brg emas di Habib Jewels.

 
Lampu lebih menyerlah dari aku.Penuh warna warni.Hampeh!!! biasalah pakai kamera cap ikan kan.. ha ha ha.Lokasi kejadian ialah di Bukit Indah, JB

Banyak wooo layang - layang ini.Kejadian berlaku dalam 8.30 malam lebih kurang anggarannya.Mula - mula tak meriah mana tetapi tiba - tiba bertukar menjadi macam pesta. Tak caya? Datanglah tengok sendiri.

Ini layang - layang lampu gergasi harganya mencecah RM1000 ringgit ye! Yang kecik pun dalam RM 200. Macam - macam bentuk layang - layang tue.Ada juga layang - layang ikan & love dan lain - lain.Sangat cantik!

Gambar layang - layang di ambik di langit tapi.... tak cun untuk di paparkan di sini.Apa pun ada orang tue nak naikkan layang - layang L.O.V.E tulis " Married Me?" ke rumah si 'dia' ok x? Kalau umah macam kat Taman Pelangi tue x de feel la... :p rendah sangat kan 'bro!" eh! bro tue = abg la (ha ha ha.. jgn marah yek!...gurau je..) Lain la.. rumah si 'dia' kat tingkat 11 tinggi sikit. Idea yg baik meminang orang yang kita 'suka/cinta/sayang' dengan pakai layang - layang bentuk L.O.V.E seperti di atas sekali nun...

Kata Shaizhar : 'Kita merancang tuhan yang menentukan'.

3 comments:

syuwai said...

bestnya..hehe

p/s anda dijemput join my first GA ya ^^ http://syuwaistory.blogspot.com/2011/03/ga-lets-go-green-save-earth.html

Sis-Lin said...

mmg best kan....aku pun dok sana tp x selalu pergi, bila dh gi ramai2 bru best!...

AKO @ retna said...

asal ako x pegi?????

ni yg nak majokksssss huh...

Copyright to S.H.A.I.Z.H.A.R
Designed by UMIESUEstudio 2015