Thursday, March 17, 2011

818 : Aku Bukan Lagi Secretary tapi....


Dulu ye.. tapi sekarang aku bukan adalah bukan seketeri di company sekarang ini.Tetapi.... aku juga kena masuk meeting.Aaaaaaah menyampahnya.. (Macam tak ikhlas je).Dalam tempoh 7 bulan kerja kat sini dah 2 kali aku masuk Management Meeting.Macam biasalah mendengar dan ambik minit mesyuarat.Aaaaaah mula - mula masuk memang aku tak faham sebab ini pertama kali aku bekerja di company yg terlibat dalam bisnes oil & gas + engineering = 'pening'.


Esok ada kes?? Aduuuuh... 1st time esok kena masuk Domestic Inquiry.Kes sorg budak kat office ini. Siapakah? Aku akan menjadi pencatit/recorder. Pengalamanan pertama.Disebabkan kes ini cuti 1/2 aku di sebelah petang TIDAK DI LULUSKAN.Jadinya tengah malam la baru aku akan sampai ke 'selatan'.

No comments:

Copyright to S.H.A.I.Z.H.A.R
Designed by UMIESUEstudio 2015