Monday, March 14, 2011

811 : Menang Lagi.... Kisah Minggu Lepas


Hari jumaat penghulu segala hari.Alhamdulillah kemenangan ke 17 dan merupakan satu lagi kejayaan bila manan sepanjang minggu ini aku telah menang dan menang serta meraikan kemenangan lagi (Eh! mana ada riak.. rezeki dari Allah S.W.T) tak tahu la apa hadiahnya.Kalau novel ok juga. Ha ha ha.. demand kan?

 Ini hadiah warna warni FM anjuran daripada penganjur seperti dibawah. (baru ada mood nak publish)

Kat bawah ini pulak adalah hadiah key chain.Bertambahlah koleksi di office aku (padahal baru 4)

Rasanya minggu ni akan bertuah ke aku?

1 comment:

deqlis said...

congratz!! menang lagi tue:)

Copyright to S.H.A.I.Z.H.A.R
Designed by UMIESUEstudio 2015