Friday, February 18, 2011

761 : SAYA JOIN BLOGLIST YUYU ZULAIKHA

 
Klik SINI

siapa yang berminat, silalah :
  • Buat entry "SAYA JOIN BLOGLIST YUYU ZULAIKHA"
  • linkkan ke entry ni ye
  • copy banner yuyu dah paste kan ke entry korang
  • cerita sikit saja pasal belog yuyu, yang okay atau yang tak okay. tak kisah
  • paste kan Link entry korang ke komen entry ini 

Siapa Yuyu Zulaikha jom kita tengok....

Biodata *tipu ke tak?

Nama samaran : Yuyu (- x kan nama betul kot!
Umur : Awal 20-an *agak2 betul tak?
Jantina : Perempuan bukan jadian
Kelulusan : Tamat sekolah menengah (- main hentam je
Like : 886 suka Yuyu Zulaikha
Dirinya : Comel? Bagaikan bidadari...?   
Kesukaan : makan sampai terlentang *ingatkan suka renang kuat lentang
Status : Single kah? Berpunya kah? Ada aku kesah?? -) x kesah dah!!
Industry : Apa kejadahnya *pelajar lagi
Lokasi : Tanah Mahsuri? Erk! maknanya... Langkawi.. yg ada pulau.
Musik kesukaan : Mestilah Muzik - Muzik TV3. Eh! silap ke? 
Yg boleh mengerakkan jasmani
 Buku : Tak kan buku 5 pulak. Jadinya C&P je la

2 comments:

TAYAR PANCIT said...

hai saye da follow awak,follow saye balik :) http://tayarpancit.blogspot.com/2011/02/mesti-bacaultras-oh-ultrasapalah.html

Novelgurl said...

Salam terjah dri blog YZ =)

Copyright to S.H.A.I.Z.H.A.R
Designed by UMIESUEstudio 2015