Thursday, February 17, 2011

759 : Lucky Draw >> Cabutan Bertuah My Followers S.H.A.I.Z.H.A.R

Dan Keputusannya ................


Pertama kali buat Contest/Pertandingan/Peraduan untuk blogger di tahun 2011

Mungkin anda yang bertuah !!!.....


Proses pertama pun bermula.. nama - nama atas kertas (malas nak menulis) Tak ada la potong lawa2.
Lepas habis mesti buang kan? X kan simpan dlm frame lak. Ha3..


Nama - nama sudah di lipat dengan sempurna.Jumlah adalah sebanyak 68. Dan.....
selepas 5 minit.. tepat 8.01 malam maka inilah keputusannya ...


Tahniah kepada pemilik pendaftar penyertaan ke 59 dengan no kad pengenalan Lucky Draw
S059 : Fadwa

Klik SINI

Anda menang motor.. Eh! silap Kek Cokelat :p Ye ye .. Dapat top up RM30 tue Fadwa...

Hadiah Saguhati

(1)




Top up RM 5 setiap seorang.

(2)




Sila kirimkan email kepada shaizhar@yahoo.com 
No telefon (top up shj) sama ada Maxis/Hotlink, Celcom atau Digi

Jika tiada tuntutan di buat dalam masa 3 hari *pemenang baru akan dicari.

9 comments:

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

AS salam..Tahniah pada semua pemenang!

kakngah said...

tahniah pd semua pemenang...

Fadzillah Kamarudin said...

alhamdulillah...
menang saguhaati...
thanks...
saya dah emailkan details...
=)

my shaizhar blog contest said...

ok fadzillah.... *tahniah

liyana shana said...

tahniah tuk pemenang ya :)

Adyshariz said...

tahniah

SyUhAdA said...

thniah kpd yg btuah~!

fadwa said...

wah!!
trima kasih banyak2!!
saya dah emelkan details:)
thanks again:)

mama darwish said...

thanks sgt2,mama xperasan pon..
mama dah emailkan detail k..

Copyright to S.H.A.I.Z.H.A.R
Designed by UMIESUEstudio 2015