Thursday, February 03, 2011

748 : My Favorite Blog

Sumber dari bllog "Adzriel AB"  dan syarat2 nya...

1. Copy gambar atas ni di entry. Letak kat atas sekali.
  • Settle dahhh....
2. Nyatakan dari mana dapat tag ni.
  • Dari blogger Adzriel AB, blog beliau disini..
3. Listkan 5 blog yg menjadi favorite serta sebabnya.
  • DAPUR TANPA SEMPADAN - Dapur ini adalah milik Che Mat Gebu atau nama sebenarnya Adnan Ibrahim.Kenapa aku suka? Sebab.... aku leh cuci mata tengok hasil air kaki tanggannya. Tapi adalah di larang masuk dapur ini bila masa bulan Puasa. *makruh.
  • AKO/RETNA - Salah seorang ahli Geng Kamie.Suka blog ini kerana banyak aktiviti makan - makan serta jalan - jalan berlibur sana sini.Terutama keluar negara termasuk la Singapore, Hong Kong, Korea.Agaknya lepas nie kemankah destinasinya??
  • SIS LIN - Suri rumah, pilot/driver, tukang masak tukang cuci semua dia punya la.Blog ini banyak berkongsi tentang banyak maklumat berguna dan apa jua berkaitan jiwa, rasa dan perasaan pemilik blognya.Banyak juga gambar - gambar kat blog ini.I Like!! (Juga ahli Geng Kamie).
  • CIK BULAT-  Kenalan baru di Sahabat Blogger.Header diatas adalah hasil kerja kreatif beliau. Suka masuk blognya yang berwarna pink itu.Ada lebih dari 1 blog.
  • EDAT'S - Blog sepupuku yang paling rapat.Di zaman canggih sekarang ini SMS antara kami dah kurang.Selalu chat di YM atau FB je. Blognya adalah cerita tentang kehidupannya terutama selepas lebih 6 bulan bergelar isteri.Doakan semoga beliau cepat dapat baby.
3. Tagkan ke 5 blog tu jika kamu mahu - tiada paksaan.
  • Sudahhh...tapi depa nak buat ke tak tu tak de paksaan, ikut kesesuaian masa masing2...
4. Letak link entry kamu di blog insan yg tag kamu tadi.
  • Ok.....

1 comment:

Adzriel AB said...

Selamat menyambut maulidur rasul. terima kasih kerana mengembangkan tag ni. saya pasti banyak lagi blog yg menjadi favorite shaizhar. nampaknya serupa je kita sukakan DST.

Copyright to S.H.A.I.Z.H.A.R
Designed by UMIESUEstudio 2015