Tuesday, February 01, 2011

741 : Contest >> Adialuvluze : My First GA


 Haa...Korang nampak tak gambo kat atas tu..Tau apa maknanye? Maknanya, aku nak buat FIRST GA !!!!!

Jadi, kepada yang sudi, sila2 kanlah telek2 syarat2 di bawah :

1. Warganegara Malaysia yang sah <- Ya

2. Lagi best kalo leh jadi follower aku ^___^ (Tp takde la aku paksa pulok)
<- ke 308

3. Sila copy paste pic di atas dan diletakkan di sidebar korang beserta link ke entry ni dengan tajuk : Adialuvluze : My First GA
<- Dah

4. Kalo dah join, tinggalkan komen korang kat SINI beserta ngan link korang utk n3 ni (supaya senang aku nak trace balik)
<- Ya

5. 3 bloggie bertuah akan dipilih secara rawak.Nak tau hadiahnye? Tunnngggguuuuu ^_^
<- Harap bertuah la

6. Tarikh Tutup : 28 Feb 2011
<- Ok.faham

7. Nak Tag kengkawan pun blh je (Tp biarlah kwn tu tau yee)
<-Dibawah ni
* Nik Nurehan
Senang kan??? Dengan lafaz BISMILLAH, aku akan buka GA PERTAMA aku ni dengan rasminya SEKARANG !!!

GUD LUCK SEMUA !!!

1 comment:

AdiaLuze said...

Mekasih sudi join GA kite... ^______^

Gud Luck okeh !!!

Follow awak jugak... ^_+

Copyright to S.H.A.I.Z.H.A.R
Designed by UMIESUEstudio 2015