Tuesday, February 01, 2011

738 : Contest >> 'KEYCHAIN LUCKYDRAW 2011'



okeh straight to the point.
-
-
-
ni syarat-syarat LD yang simple dimple je:

1) Follow blog Wonderful Life <- Ahli ke 371
ngan The Real World of Me <- Ahli ke 102

2) Korang buatlah satu entry yang simple gile and tak payah terang panjang-panjang. Letakkan tajuk entry 'KEYCHAIN LUCKYDRAW 2011'. <- Dah entry ke 736

3) Letakkan banner LD macam kat atas tu. Jangan lupe linkkan sekali ke blog ni. <- Dah

4) Tag sorang kawan korang and make sure die tau.

5) Letak link korang kat entry ni okeh. <- Dah

aku akan bagi hadiah pada 5 pemenang yang aku akan pilih melalui random.org
hadiah akan ditambah mengikut penyertaan tau.
Maknanya, kalau ramai yang berminat, aku akan tambah bilangan hadiah.
satu hadiah untuk sorang peserta.

ape lagik?jom la join ramai-ramai.
pakat-pakat ajak orang kampung join sekali.hehe.

GOOD LUCK!

TARIKH TUTUP: 28 FEBRUARI 2011

No comments:

Copyright to S.H.A.I.Z.H.A.R
Designed by UMIESUEstudio 2015