Sunday, February 20, 2011

766 : 100 Bloggers Diperlukan

Blogwalking

Assalamualaikum warahmatullahi wabarakatuh dan hye kepada semua blogger-blogger yang selalu melawat blog Yiedpozi [Dot] Info. Korang apa khabar? Sihat? Sihat hendaknya. Sepertimana yang disedia maklum, aku sudah membuang halaman 'Jom Blogwalking' di blog aku. Tetapi korang boleh join yang terbaru ni. Iaitu 'Blogwalking Widget'. Senang je nak join.

Apa yang perlu korang buat ialah

1. Buat satu post yang bertajuk '100 Bloggers Diperlukan'
2. Pasang widget blogwalking di blog korang. Masuk sini dan klik button "Add To Your Blog/Install" untuk pasang widget ni.
3. Submit permalink post di ruangan komen entri ni

Itu je. Ok. Sila beri masa untuk aku masukkan link blog korang dalam list ye. Huhu. Link lama akan dibuang dan link baru akan dimasukkan. Harap maklum.

P/s: Sila pastikan blog anda tidak mempunyai widget lagu dan widget Widgeo!
P/s/s: Walaupun dah lebih 100 orang yang join, anda masih berpeluang untuk join..

Sumber: 100 Bloggers Diperlukan | Yiedpozi [Dot] Com

2 comments:

senydream said...

as salam..
saya dah join tapi xthu la dah memenuhi syarat sume ke x..lau ada xmenepati tlong bgithu..:)


http://senydream9.blogspot.com/2011/02/100-bloggers-diperlukan.html

FaKArePa!n said...

selamat join bloglist yiedpozi..hehe
Jom baca
Sumbat Selagi Boleh

Copyright to S.H.A.I.Z.H.A.R
Designed by UMIESUEstudio 2015