Monday, January 31, 2011

737 : Suai kenal BLOGGER BARU : Edisi Februari ..

Sumber asli dari entry blog Ben Ashaari

Rasanya ramai blogger baru ni kan ? Kat dalam KELAB SAHABAT BLOGGER saja ada beratus .. Hurm.. 
ok .. mari kita bersantai sambil berkenalan dengan mereka mereka ini ..
Sapa boleh join ?? Sapa sapa jer ...Ni antara blogger baru , tengah baru , dah baru , sedang baru , baru baru lagi , Kota baru atau apa saja yang baru.. asal bukan bini baru yer ..
Untuk join segmen ini ... sila buat satu entri khas ..
  1. Sila letak header BEN ASHAARI BLOG (- done
  2. Tajuk : ikut yang atas tu dan linkkan ke entri ini ... (- done
  3. Beri pendapat anda mengenai laman web ini : WWW.1TUBE.MY (- di bawah
  4. Berikan pendapat anda : DUNIA BLOG DI MALAYSIA SEMAKIN MENARIK KERANA .... tidak kurang dari 100 patah perkataan ..(- di bawah
Tu jer ... Sila pastekan url anda di ruangan entri ini .. Terima kasih !


ke3 (tiga) -)
Pada pendapat saya berkaitan laman sesawang/website WWW.1TUBE.MY ala - ala Youtube.Hasil keringat dan hasil anak Malaysia.Sebagai warga Malaysia marilah sama - sama kita memanfaatkannya dengan sebaik mungkin dan tidak menyalah gunakannya dengan sebaik mungkin.

ke4 (empat) -)
DUNIA BLOG DI MALAYSIA SEMAKIN MENARIK KERANA ....dengan berblog kita dapat mengenali kenalan baru dari seluruh Malaysia malahan di seluruh dunia terutama rakyat Malaysia yang tinggal,belajar dan berkerja di luar negara. Dunia blog juga di serikan dengan kehadiran GengBlogger, Sahabat Blogger, Syoknyerblogging dan banyak lagi.Bukan sahaja di laman sesawang/web site malahan kumpulan - kumplan ini aktif juga di 'muka buku'/facebook.

6 comments:

acul said...

salam blogging dr aculfolio.com :p

♥yaya budak suka embun♥ said...

salam kenal dari yaya

BLOG YAYA SUKA EMBUN

Syafiq Rosli said...

toing2..di sini..:)

farasakura said...

nice :)
kire 1tube tu mcm youtube la kn ..ohh Thanx

salam kenal !

marfieyra said...

singgah sini . follow jugak . singgah blog ye ?

Clara said...

selamat berkenalan!

Terjah sni!

http://cerytara.blogspot.com/

=D

Copyright to S.H.A.I.Z.H.A.R
Designed by UMIESUEstudio 2015