Monday, January 31, 2011

734 : Splendid surprise GA !!!!!

GA nie adalah kombinasi di antara saya dan pemilik blog musnida bakery.1st time kami anjurkan GA nie.so diharap korang support us ok!


syarat untuk sertai GA nie ::
  • korang kena buat entry khas untuk GA nie
  • follow blog nie  <- yg ke 740 dan blog http://musnida-bakery.blogspot.com.<- yg ke 104 tu wajib sebab senang nak bagitahu pemenang nanti.
  • klik la jugak mane2 fan page yang ade.tak ada paksaan di sini..
  • tempek banner nie kat side bar blog korang then link kan ke blog nie. <- dah
  • tag 3 orang atau lebih.wajib yer! <- dah
  • tinggalkan korang punya 
            -id follower
            -link entry korang di sini.

korang kena cepat tau.sape cepat die dapat.GA ini akan berakhir pada 11.59 p.m 4 februari 2011. hadiah akan diumumkan kemudian. pemenang dipilih berdasarkan cabutan bertuah....

so, saya nak tag mereka yang bertuah ini ::
good luck semua!!

1 comment:

♥ nur ♥ said...

thanks join...
good luck yew!! :)

Copyright to S.H.A.I.Z.H.A.R
Designed by UMIESUEstudio 2015