Thursday, January 27, 2011

725 : 1st GA- MY Birthday Giveaway

 
Sempena Ulangtahun kelahiran deqlis yang bakal tiba pada bulan Feb ini. Deqlis dengan berbesar hati melancarkan 1st Giveway khas untuk hari lahir deqlis yang bakal tiba. 
Syarat penyertaan mudah sahaja. Sila lihat di bawah. 
Hadiahnya akan diberitahu kelak
 iaitu semasa keputusan GA diumumkan
 (pada hari lahir deqlis laa ituw...^__^).
 Jom ramai2x sertai.. 

SYARAT2x
1. Blogger dan ada alamat di Malaysia <<- Dari Ukay Perdana, Ampang, Selangor Darul Ehsan
2. Follow blog iniini dan ini ( ADA 3 BLOG YA) 
yg satu -) http://deqlis-contest.blogspot.com/ <<- Ahli ke 113
yg dua -)  http://ellismelia.blogspot.com/ <<- Dah menjadi ahli x pasti yg ke berapa 
yg ketiga -) http://www.ellismeliashoppe.com/ <<- Ahli ke 123

3. Masukkan banner di atas di dalam entri dan sidebar uools serta link kan ke blog deqlis <<- Dah
4. Tag 2 orang kawan blogger (pastikan kawan itu tahu anda tag dia) <<-
yg ke satu -) http://niknurehan.blogspot.com/ - Ann
yg ke dua -) http://norainshahrudin.blogspot.com/ Cik Bulat

5. Tinggalkan url penyertaan uools di ruangan komen di blog baru DEQLIS GA & CONTEST --> "deqlis-contest.blogspot.com" <<- Dah.My entry ke 723
6. Lengkapkan semua syarat2 di atas..itu jer <<- Dah juga.TQ penganjur.

itu jer..nak wish apa2x pun boley, tak nak wish2x pun boley...
nak kasi hadiah pun boley...muahahaha... (issh x maluss tui nie keh keh keh) gurau2x jer yer..
hmm nak wish dalam ati uools pun boleh... doa2x mana patut..hehe
wish yg baik2x utk deqlis ya... Amin.

1 comment:

deqlis said...

thanks join n good luck!:-)

Copyright to S.H.A.I.Z.H.A.R
Designed by UMIESUEstudio 2015