Wednesday, January 26, 2011

721 : Contest >> " IF I HAVE RM100 "



Contest yang bertajuk "if i have rm100" adalah 1 contest dimana jika i ada RM100 apa barang yang i hendak beli? senang cerita kalau i ada RM100 apa yang i akan buat dengan duit itu.

Syarat2 contest ni senang je..

1) Upload pic barang yang anda idamkan. << Seperti dibawah
2) Nyatakan sebab anda mahu kan barang tersebut. << Seperti dibawah
3) Follow my blog aunimiyukie ( nak ramaikan kwn2 ) << Yang ke 128
4) Buat entry tajuk " If I Have RM100~ " 
<< Entry ke 719
5) Letak banner di side bar blog anda dan link kan terus ke entry ni.
<< xxxx
6) Tag pd 3 kwn yang lain.
<< Mereka ialah 
kawan 1 : Nik Nurehan
kawan 2 : Edat's
kawan 3 : Cik Bulat
7) Jangan lupa tinggalkan comment n link anda slps itu.. << Okie dah
 
8) Tarikh tutup : 10 February 2011 << Good Luck pada diri sendiri


Jika saya mempunyai RM 100 akan saya tukarnya kepada Pizza yakni Pizza Hut dan belanja keluarga abang saya yang bernama Shafirol Abu Bakar.Mereka sekeluarga tinggal nun jauh di Teluk Sepagar, Kota Kinabalu Sabah di Negeri di Bawah Bayu.Semoga mereka sekeluarga akan gembira dengan hadiah yang tak seberapa ini.Kenapa? "Tanggan yg memberi lebih baik dari yang menerima" kali terakhir ke Sabah ialah 2 bulan yang lalu dan sasaran tahun ini ingin terbang sebanyak 2 kali ke sana.Semoga impian ini akan menjadi kenyataan.
...Everyone can fly...


Yusnita (isterinya) kepada abgku Shafirol, anak sulungnya Shazatul Azira, Ke2nya Shazaril Naeim, ke3nya Shazarif Afwan dan ke4nya Shazanis Najwa

1 comment:

Shafirol bin Abu Bakar said...

Perghhhh...biarpun hanya Pizza tetapi ingatan yg tersirat sudah memadai...Terima Kasih..

Copyright to S.H.A.I.Z.H.A.R
Designed by UMIESUEstudio 2015