Wednesday, January 26, 2011

717 : Contest : "Money Guess"

  • Nama pertandingan ini ialah Money Guess. <<- Teka duit.Jgn dapat duit2 dah la *yg daun2 tue la.Kaler ijau
  • Tarikh mula ialah pada 25 Januari 2011 hingga 15 Februari 2011. <<- Okie faham
  • Apa yang perlu anda buat ialah meneka jumlah duit di dalam gambar dibawah ini.
  • Anda hendaklah tag at least one person. <<- Seperti dibawah
  • Mestilah Ada banner " Money Contest " di post untuk jawapan dan slidebar blog anda dan banner itu boleh link ke post ini.<<-Dah Letak
  • Kalau dah beri jawapan, jangan lupa tinggalkan link di comment post ini yup. Nanti saya tak tahu. <<- Ok Dah
  • Gambar ini telah dirosakkan untuk menyusahkan lagi pengiraan. (aku buat berlayer2).
  • Untuk mengikuti perkembangan contest ini, anda perlu menjadi follower blog ini dengan IKHLAS. <<- Ok.Followers No 1003.
  • Hadiah akan diberikan untuk 2 orang pemenang sahaja. <<- 11 pemenang la.. he3
  • Pemenang yang meneka jumlah dengan tepat sahaja akan mendapat hadiah berupa RM60.00. <<- Bukan total hadiah RM80 ke? RM50 + RM30 <-Sudah tukar ka skrg?
  • Jika tiada peserta yang dapat meneka dengan tepat, pemenang akan dikira pada peserta yang meneka jumlah yang paling hampir sahaja. <<- Harap2 betul la
  • Pemenang pertama ialah RM50.00 dan kedua ialah RM30.00 dan akan di bank in pada akaun bank anda. Kalau ada CIMB lagi bagus. hehehhee.... <<- Kalau dlm bentuk top up boleh x? <- kasi cadangan je
  • Jikalau terdapat ramai pemenang, iaitu jumlah mereka sama, saya akan memilih peserta yang terawal sahaja. <<- Harap2 bukan yang terakhir
  • Senang sahajakan? Bukan senang nak dapat duit nie. So join lah contest ini yup. Semoga berjaya. <<- Kemenangan adalah kehendak setiap insan

Duit ini diatas permukaan meja. Berapakah jumlah kesemuanya? Tanya :Creativeheart
Jawapannya : RM 189.70


Yang kena TAG ialah 
1) Edat's
2) Kasawari
3 Kak Ina KL
4)Nik Nurehan


Good Luck untuk semua ....


Sila ke blog penganjur Creativeheart

No comments:

Copyright to S.H.A.I.Z.H.A.R
Designed by UMIESUEstudio 2015