Tuesday, January 25, 2011

716 : Contest Review Blog Kak Ina Kl Dot Com

Syarat-syaratnya
1. Buat satu N3 tentang/review blog akak. Macam apa yang tak perlu di kekalkan dan perlu di buang kat blog ini. Bukan cerita mengenai akak tau. <<- Dah buat Kak Ina KL

Tajuk mestilah sama macam tajuk diatas.  Bagilah pendapat yang bernas yer.
<<- Dah juga seperti di bawah *kaler biru

2. Sila salin dan tampal ayat di bawah dalam satu entri di blog anda. Nak letak gambar tu boleh, tak nak letak pun boleh. Suka hatilah labu. <<- Dah juga

kakinakl.com sedang mengadakan contest.  Jomlah join...hadiah menarik menanti anda.


3. Setelah siap sila tinggalkan link N3 anda di dalam ruangan komen sebagai penyertaan. Kalau tak tinggalkan link akak tak kira yer. <<- Dah laksanakan

4.  Seorang pemenang hanya layak menang satu kali sahaja.
Contest ini bermula daripada sekarang dan akan berakhir pada 20hb. Febuari 2011 pada pukul 11.59 malam. Penyertaan yang dihantar selepas itu tidak layak untuk diadili.
Pemenang di pilih berdasarkan pendapat yang bernas dan original (tak copy cat yer)

Hadiahnya pula ialah :

Pertama: Top Up bernilai RM30.00 dan 1 bekas kukis coklat chip bernilai RM25.00.

Kedua :  Top Up bernilai  RM20.00 dan 1 bekas kukis coklat chip bernilai RM25.00.

Ketiga  :   Top Up bernilai RM10.00.

Senang bukan.  Jomlah sertai sekarang juga. <<- "Menang Kalah adat pertandingan.Kalau dah rezeki x kemana"

p/s Hadiah akan bertambah jika ada penaja ataupun akak tambah sendiri jika ada rezeki lebih. Sebab jika ada umur akak nak gi jalan jauh ni. Tenguk apa yang boleh di beli buat tambah hadiah. <<- Alhamdulillah....


____________________________________________________________

Sekali lagi di ulang siaran..............


kakinakl.com sedang mengadakan contest.  Jomlah join...hadiah menarik menanti anda.

Pada pandangan peribadi saya blog Kak Ina KL perlu mengenalkan identitinya sebagai blogger dapur dengan variasi resepi - resepi yang boleh menjadi rujukan si bujangan seperti saya dan juga si dara yang baru nak terjebat tersangkut dengan tugas - tugas di bidang masakan.

Di selang seli dengan lawak jenaka serta cerita terkini yang semasa dalam berbagai perspektif di sana sini dengan aktiviti jalan - jalan cari makan serta berkunjung ke tempat - tempat menarik di mana saja.

Kak Ina teruslah menjadi diri sendiri dan jangan tewas dengan godaan serta maju jaya dengan melangkah ke hadapan. Semoga "tertunailah hasrat di hati"

"hancur HATIku.. kalau tak menang.. Kecewa jiwaku kalau HASRAT tak TERTUNAI...  bilakah kita bisa bersua.. wahai Kak Ina tinggalnya di KL?"

3 comments:

kak ina kl said...

salam shai..umah akak dgn umah ct taklah jauh sgt tapi plg dkt dgn umah retna kat taman pelangi..

terima kasih sudi join yer..tunggu sampai tarikh tutup yer..semuga berjaya

Shaizhar said...

sama - sama kak ina.
kalau ada buat makan2 ajak la.

good luck ye. harap2 kalau x menang contest nie dapatla rasa "air tangan" kak ina . he he he.

[aNaK dEsA zOnE @ pAjELi] said...

wow.. contest!!! ni yg nak cube join ni...

Copyright to S.H.A.I.Z.H.A.R
Designed by UMIESUEstudio 2015