Monday, January 24, 2011

709 : Saya Mahu Menjadi Blog Pilihan Kodet

 
Salam , hari ini aku nak ajak pembaca - pembaca blog ini untuk join ke dalam Blog Pilihan Kodet Guide . Nampak tak aku ada letak bloglist bertajuk Blog Pilihan kat sidebar blog . Itu untuk siapa yang berjaya menjadi blog pilihan aku , akan dimasukkan ke dalam tu .


contoh blog pilihan yang menang akan masuk dalam ni .
Bukan setakat itu saja , tapi blog anda juga akan disertakan di dalam setiap akhir entri aku . Contoh sekarang yang selalu aku letak ialah WootWoot dengan Radio - Rare . Setiap entri baru aku akan promosi entri baru korang di pengakhiran entri aku . Itulah keistimewaan yang akan korang dapat jika masuk dalam Blog Pilihan Kodet .

Cara nak join :
1. Buat satu entri bertajuk saya mahu menjadi blog pilihan Kodet << Okie.Dah
2. Letak gambar di atas tu sebagai gambar untuk entri yang korang tulis tu .<< Okie.Dah
3. Lepastu tulis kenapa korang nak dimasukkan ke dalam Blog Pilihan Kodet .<< Seperti dibawah
4. Senang kalau malas nak tulis just copy n paste dlm blog korang . Itu saja . << Dah C&P pun

Cara Pemilihan Blog Pilihan Kodet 
1 . 3 Pemenang akan dipilih << Boleh tak kalau 11?
2.  Kalau blog korang menarik bagi pandangan aku memang korang mesti masuk . << Sentiasa percaya pada diri sendiri "Kecantikan adalah hak milik setiap insan"
3.  Kalau tak ramai yang join , mesti lagi senang la korang nak masuk dlm list ni . << Good Luck penganjur
Jadi apa tunggu lagi , tulis entri kosong , lepastu letak link entri di situ , korang join dapat untung juga nanti sebab aku akan check 1 blog korang untuk aku pilih siapa yang akan masuk dalam blog pilihan aku . Itu saja .

PS : Cara pemilihan bukan berdasarkan review korang , tapi blog korang dengan entri - entri di dalam blog korang tu . So aku tak kisah macam mana review tu , aku cuma nak tengok blog korang je . So dua - dua untung kan . Dah lama aku pasang ni , mungkin 1 tahun kot ada benda ni... atau tahun depan depan depan ada lagi..

Tarikh Tamat : 5 Februari 2011 



_________________________________________________________________________________


Kenapa korang nak dimasukkan ke dalam Blog Pilihan Kodet.................................. & jawapannya ialah

Saya rasa yang sewajarnya dan sangat perlu lagi penting blog saya di masukkan ke dalam Blog Pilihan Kodet adalah kerana blog ini memaparkan tentang apa jua yang berkaitan dengan diri saya, apa yang saya minat lakukan dan lalui sepanjang hari setiap waktu dan saat serta tentang apa jua. "Segalanya Hanya Aku'.

Blog ini adalah tentang aku, minat, aktiviti & jalan - jalan & ke tempat - tempat menarik lagi tertarik yang di kunjungi/lawati. 

Edisi jalan - jalan cari makan, berlibur serta bersama Geng KAMIE, kekawan blog serta preview filem dan teater yang ditonton.

Siapa Kodet? Kodet ni diinspirasikan dari majalah G3 . Siapa yang baca dia tau la siapa Kodet. Untuk pengetahuan binatang yang warna hijau di gambar itu ialah Kodet . Aku memang minat majalah yang ada komik macam Ujang , Gempak , Utopia tapi aku tak minat ah Kreko sebab aku selalu baca online saja komik jepun .

Blog Kodet Guide ni masih baru lagi dan biasalah kalau blog baru follower pun sikit lagi . Tapi alhamdulillah , orang yang baca blog aku semuanya puas hati walaupun ada lawak lucah , tapi itu memang orang suka baca dan aku pun sama ja . Kalau ada masa follow la blog Kodet . Hasil ciplak dari
SINI.

1 comment:

AKO @ retna said...

aiyakk kena buat karangan,, ni yg maleh sket ni.. hehehe

pape pun gud luck!

Copyright to S.H.A.I.Z.H.A.R
Designed by UMIESUEstudio 2015