Saturday, January 22, 2011

702 : Sahabat Blogger Day Out [SBDO]



Perhimpunan pertama SB. harap semua dapat join. sapa yang confirm boleh anta msg kat no hp yang tertera di flyers atau no phone Naim Noor Alim = 0192080447 untuk memudahkan urusan pengiraan ahli yang join.

kalau takde sekurang-kurangnya 10 orang pada 26hb Januari 2011, event ini akan terbatal secara automatik.

kehadiran selain dari SB jugak adalah amat di alu-alukan. ajaklah kengkawan korang kalau malu. takde hal

admin jugak mungkin akan menjemput wartawan dari Majalah Remaja untuk perjumpaan kita kali ni.kalau dapat la & kalau kawan kitaorang tu free.

Tentatif Program:

10.30 am: kumpul kat bowling
11.30 am: bowling jap reramai.
01.00 pm: makan time.
02.00 pm: Ice Breaking (beborak)
03.30 pm: bersurai

korang jugak tolong lah buat satu entri kat blog korang yang lawa tu utk menghebahkan pasal gathering ni yek.

*takde tajaan lagi untuk gathering kali ni. lain kali insyaAllah aku dapatkan tajaan. hehe.

regards
Amal Abdul Rahman

1 comment:

umi_e said...

Salam...

Pasti banyak yang akan turut serta, kak e tak dapat ikut rasanya...

Copyright to S.H.A.I.Z.H.A.R
Designed by UMIESUEstudio 2015