Thursday, January 20, 2011

700 : Contest >> AKU, DIA & KAMOO!

Tu dia banner! Hehe.  *konsep c&p

Syarat2 contest ni~

1. mestilah follow blog aku nie. http://unguisme.blogspot.com Lau x follow cam ne nk tahu update pasal contest ni.. tol x?? << dah no. 177
2. then taruk/letak la banner tu kt side bar memasing n then link kan ke blog sy. Ye lah. Senang lau ade kawan2 korang y teringin nk join jugek. Hehe.<< dah juga
3. letak satu gambar je. SATU. y menggambarkan situasi aku,dia dan kamoo!. Mestilah kene ade watak korang sbgai tuan belog. Y lagi dua org tu pandai2 la ek.<< ok. dah
4. gmbar hendaklah bertiga jek. Ala2 cinta 3 segi lah. Haha. Suke ati lah. Korang + kawan + kawan ke. Korang + mak + ayah ke. Korang + pakwe 1 + pakwe 2 ke.. terpulang~~ y penting gambor bertiga! Ber- TIGA oke. << ye.ber3
5. terserah nk edit2 ke. Nk b&w ke. Nk ape2 lah. Janji menarik. <<ok dah juga
6. dah pilih gambor. Letak lah sikit keterangan. Sape org2 dlm gambor tu. Kat mane. Cite y menarik jugak akan diberi markah ye. Hehe.<< dah juga..seperti di bawah.
7. TARIKH TUTUP : 27 feb 2011.
8. pas tu tag lah seberapa ramai kengkawan ek. Jgn tag sorang udah ler. << ok.dah juga
* Ch@
*Kak Ros
*Sis Lin
*Ako @ Retna
9. hakim terdiri daripada aku n aku. Haha. Sape lawo kat mate aku.. menang ler.<< kalah menang adat bertanding

10. last but not least.wat entry kt blog korang bertajuk CONTEST AKU, DIA & KAMOO! by unguisme. Pas tu taruk link kt komen ye?? << ya.. dah juga

Emm ade ape2 lagi x tinggal??
Oooo hadiah ek??
Oke lah

1st prize : TOPUP rm50
2nd prize: TOPUP rm30
3rd prize : TOPUP rm10

Ok. Bye2. << TQ kepada penganjur.

Akoo >> yg baju kuning tue 
Dia >> yang paling kiri tue bernama Dilla. Kawan baru aku *dah kenal 5bulan merangkap seksi teri/ seketeri bos/MD yakni Managing Director = Pengarah syarikat "C" & naib juara karaoke contest
Kamoo >> Ah! tak kenal ke? cuba ingat betul2. Alah.. pengacara Muzik2 tue. Pelakon juga & serta penyanyi. Pn. Anne Hamid itulah isteri bos/MD.Sedap woooo suaranya. Juara karaoke contest.

Lokasi kejadian : Holiday Villa, Landon Cherating di negeri Pahang Darul Makmur

Apa yang terjadi >> Company Family Day + Karaoke Contest.Dia ^ Kamoo tue menang. Akoo?? Yang adoooo... menang Lucky Draw je le..

Tarikh ianya telah terjadi << 3/12/2010 - 5/12/2010

4 comments:

AKO @ retna said...

ok nnt ako buat eh.. nak kena cari gambar nih :)

ros said...

aiyooo..Shaizhar,tak psl2 hang tag Kak Ros hang yg hilang beberapa tahun ni ya..

arep_lockermonth said...

macam besh aje!

deqlis said...

gud luck..!

Copyright to S.H.A.I.Z.H.A.R
Designed by UMIESUEstudio 2015