Thursday, December 30, 2010

681 : I Love Click >> My Best Picture Contest


 I Love Click >> My Best Travel Picture anjuran http://biqque.blogspot.com/

Simple! How to?
1) Create an entry with this title :
I Love Click : My Best Travel Picture Contest! *done
2) Copy paste the contest
BANNER into your post and LINK BACK to this post. *done
3) Pick your
BEST photo and briefly DESCRIBE about it. *done
4) Be my follower. (Optional but it's a bonus :) *done
5) Leave a COMMENT of your link entry, in this post. *done



Tajuk Ceritera Cerita : Msjbox Camping 2008/Family Day/Holiday yg sewaktu dgnnya

Lokasi Utama : Tankjong Sedeli, Johor Darul Takzim 
& Air Terjun Kota Tinggi << Lokasi Santai

Para peserta : Geng K.A.M.I.E dari KL/JB serta rakan KONGSI dari Kota Singa. Antara Malaysia & Singapura kami menjadi 1Satu.

Apa itu Msjbox? -> gie la klik kat www.msjbox.com/

Entry Post >> 151 - 157 : Msjbox Holiday Camp

Tarikh : 27 Disember 2008 & 28 Disember 2008

Aktiviti :
Pertandingan menghias khemah/papan tanda *kreatif & tercantik
Xtvt petang : Musical Chair, Kanak - Kanak & Dewasa
'Goreng Pisang' Pisang apa... Pisang apa skrg?
Santai @ Pantai dan Xtvt bebas + Mandi laut
BBQ Dinner & Xtvt Malam (Kenal Mengenal & Tukar2 Hadiah)
Sukaneka Kanak - Kanak & Dewasa (termasuk acara tarik tali)
Bola Tampar & Bola Jaring
Santai @ Air Terjun Kota Tinggi (Mandi Manda & Makan - Makan)

Pakaian Tema :
Hari (1) Pertama 27/12/2010 - Biru
Hari (2) Kedua 28/12/2010 - Merah

Cogankata:
Apa Yang Penting ??? >> K.E.R.J.A.S.A.M.A

Kesimpulannya:  Cilok kembali dari Entry No.157 >> Msjbox Holiday Camp - Edisi Terakhir

Terima Kasih Junaidix & Carneyz kerana menumpangkan shai untuk sekian kalinya (penumpang setia) Tahniah!! dapat Anugerah Khemah Terbaik "sepanduk yg hebat"

Tahniah buat sodep.Peserta Lelaki Paling sporting.Dah lama kenal Sodep,dia memang kelakar dan sporting orangnya.Penghibur dikala suka dan duka.Happy dapat kawan dan kenal sodep (bukan nama sebenar).

Buat Sis Lin seisi keluarga , Encik Sabar , Kakak (DeqNaz) , Adik (DeqYana) dan Amat terima kasih sebab menumpangkan KAMI, melayan kerenah KAMI , memberi kami cukup Makan & Minum.Kenangan terindah untuk dikenang bersama kalian.Kakak & Adik nanti kita gosip2 lagi.Amat yg di rindui, nanti ambik gambar abg shai byk2 yek!

Kepada Encik Kasawari sekeluarga, terima kasih menjadikan ianya satu kenyataan dan meninggalkan kesan yang mendalam dalam memori hidup KAMI.Buat Linda yang selalu happy dan gelak tak hengat juga aiman dan amar dengan aksi dan gelagat mereka tersendiri.Insya-Allah "Sheiro" akan dijaga dengan sebaiknya.

Untuk CM & CT sekeluarga , terima kasih sebab termakan hasutan dek diracun oleh KAMI.Masih terkenang aksi CM berdangdut dan bersama - sama segroup dengan Kak CT main terompah serta lari dalam gundi.Fuh! nasib tak kena cari gula - gula dalam tepung.Inilah masa yang dinantikan dapat dating dengan "Lily".

Kak Retna yang mulanya tak sehat dan kemudianya beransur pulih dan bersemangat bila dah berkumpul dengan kawan - kawang.Thanks sebab hantar ke Bus Stand Larkin on time.

Encik Rosli yang tak ada blog.Kehulur ke hilir ambik gambar.Rasanya dah lebih 5 kali jumpa bro, rasanya lebih "mesra" berbanding 1st time jumpa.Jom.. jom.. buka blog.

Nad & Maktok.Erm... 1st time jumpa,sorry kalau tak banyak borak dan beramah mesra , saya sangatlah pemalu.Tak caya tak nya Nenek Vogue a.k.a Kak Moralle

Kali ke 2 bertemu Kak Moralle sekeluarga.Ye .. ye betul kata akak. Saya sangat pemalu. he.. he.. he... Semoga Singapura & Malaysia bisa menjadi satu walaupun terpisah dek tambak johor.(Tak sabarnya nak gie singapore ni)

Bonda rock yang merupakan jiran sebelah khemah dengan anak2nya.Memang cute sepanduk dia org.Anak - anaknya pun sporting.Yang penting thanks sebab tumpangkan beg Brasil tue.Nanti kita keluar minum2 yek! *Tahniah!!! sebab menang Anugerah Peserta Perempuan paling sporting.

1 comment:

Biqque said...

shaizar, wah sungguh detail! bagus2 :D

nanti tlg linkkan banner tu ke blog contest i tu ek? tx for joining :)

Copyright to S.H.A.I.Z.H.A.R
Designed by UMIESUEstudio 2015