Saturday, December 25, 2010

676 : My 'C' >> Selepas 4 Bulan


17 Ogos 2010 merupakan hari pertama aku di sini *seperti di gambar di atas. Company ke 2 aku kerja selepas lebih 12 tahun 6 bulan menjadi pekerja di Menara setinggi 421 meter.

17 Disember 2010 genaplah 4 bulan 'setia' di sana.Syukur alhamdulillah, memang dah tersurat akan 'kekal' berada di company 'C'.


Ruang menunggu serta bilik cermin tue merupakan bilik 'perbincangan/interview'.Kalau time ramai dtg interview serta serentak memang sesak la kawasan ni.


Ini lah HR & Admin Dept. Setiap department memang di letakkan dlm satu ruang yg sama tak seperti tempat kerja lamaku.Depat HRa ialah Finance Dept.


Ini boardroom di officeku. Memuatkan 20 orang. Ingatkan dah kerja kat sini x perlu masuk2 meeting tapi rupanya salah.Pada 4/11 aku masuk joint management meeting yg di hadiri MD , TD serta HODs.


Bangunan tempat kerja baruku.Dulu di tingkat 11 kini di tingkat 1. Ok la. Janji bukan kat bawah 'tanah'.

No comments:

Copyright to S.H.A.I.Z.H.A.R
Designed by UMIESUEstudio 2015