Friday, November 12, 2010

639 : Al - Kisah @ JB - Part 1

Adalah menjadi rahsia dan sebenarnya rahsia di mana dan kemana aku berada pada hari pertama percutian singkat yakni 5 November 2010 yang bersamaan hari cuti umum perayaan pesta cahaya iaitu Deepavali.


Kuning menjadi tema majlis pertunangan antara Marlia & Zaidi. Ringkas tapi menarik itu yang dapat aku ungkapkan.


Lokasi majlis terletak di Kampung Melayu Majidee yakni di Jalan Saudara yang terletak berhampiran 'Surau' yang begitu cantik,besar & luas seakan - akan sebuah masjid pada pandangan pertamaku. (Macamlah pertama kali datang sini.. he he he)


Bergambar bersama - sama Geng KAMIE di dalam bilik Julie atau nama sebenarnya Marlia.


Majlis berjalan lancar dengan cepat dan pantas tanpa pantun berpantun.Memang street to the point je la.Buat apa nak berpusing - pusing kan? Cakap terus je tak de belok - belok atau bengkang - bengkok.


 Hantaran balasan dari pihak lelaki. Kenapa 4 je? Mana lagi satu? he he he (Ada cerita di sebalik cerita)



Rita Rudaini juga turut hadir ke majlis ini.Ha ha ha ha. Ini adalah Nurul Nazryanna.Eh! sekali imbas macam Rita Rudaini tak? Awas!!! kalau Aidil Zaquan terjumpa di tengah jalan dia mesti ingat 'bini' dia. ha ha ha 
(versi budak - budak baru nak 'naik')


4 beradik yang datang dalam berbagai saiz dan bentuk. kah kah kah. Patutnya kakak sulung dia pakai baju Biru baru la... Merah, Kuning, Hijau, Biru (kan.. kan.. kan?)


Aku dan hantaran berwarna merah. Alah.... nampak mcm "kembang" je bentuk muka aku. Al- maklumlah Happy sokmo!!! Ya.. hidupku sangat gembira sekarang, walaupun............


  Aksi 2 sekawan.Konon - konon nak buat LOVE lah kan. *gelap sikit. Kenapa yek?

1 comment:

AKO @ retna said...

seb baek gelap.. x tahan ako tgk montot si lin tu muahahhaa..

Copyright to S.H.A.I.Z.H.A.R
Designed by UMIESUEstudio 2015