Tuesday, November 02, 2010

629 : Jelajah WSH 9347 >> Ukay Perdana - Shah Alam


Pada hari Sabtu 30 Oktober 2010 seawal pagi aku telah melarikan diri dari rumah sendiri menuju ke Shah Alam.Jalan raya mulai sesak.Banyak kenderaan menuju ke Bukit Jalil.Banyak bendera 'merah' di jalan raya dan kenderaan plat no 'D' sesat dalam kebanyakaan kenderaan yang lain.

Lokasi perbehentian yang pertama ialah di Stesen Minyak (Isi Minyak & Ambik duit). Kemudiannya menuju ke lokasi ke2 iaitu 'Service WSH' di Bandar Tasik Selatan.Ntah.. tak tahu kenapa mesti dekat sini dan bukan dekat Ukay Perdana.Nasib baik pepagi hari tak ramai orang lagi.

Lokasi seterusnya ialah Alaf 21 Sdn Bhd di Seksyen 16, Shah Alam. Banyak juga memborong dan membeli belah.Sedar tak sedar mencecah hampir RM200 (ha ha ha ha ha.. giler kan?) what ever.... *tiada gambar.

Membeli dalam 15 novel yang lama dan baru serta untuk dihadiahkan kepada yang berkenaan. *kalau tak dapat tue maknanya bukan utk 'hadiah' kepada kamu la.

Penulis tue kata >> 'Nama ku Sweet' Ya la.. namaku 1 je. x de org lain nama seperti aku. TQ Murni Aqila. susah - susah je puji nama yang diberikan 'arwah' Mak saya..

1 comment:

cha said...

alaaa nak jugak.

Copyright to S.H.A.I.Z.H.A.R
Designed by UMIESUEstudio 2015