Wednesday, August 04, 2010

596 : Msjbox Fast Break 6 @ Food Court Sogo

Terbuka kepada semua yang ingin menyertai aktiviti ini. Matlamat aktiviti ini adalah untuk merapatkan lagi hubungan silaturahim sesama kita.

Ini merupakan tahun ke - 6 aktiviti berbuka puasa bersama-sama diadakan.

FastBreak 1 - 2005: Maju Junction, Kuala Lumpur
FastBreak 2 - 2006: Food Court, Sogo, Kuala Lumpur
FastBreak 3 - 2007: Restoran Kunang-kunang,
FastBreak 4 - 2008: Nailis, Sentul
FastBreak 5 - 2009: Bora Ombak, Ampang
FastBreak 6 - 2010: Food Court, Sogo Kuala Lumpur

Bayaran adalah secara sendiri - sendiri.Konsep macam ini lebih mudah diuruskan kerana masing - masing tahu apa nak di makan & di minum semasa berbuka puasa,

Tempat   : Food Court,Sogo KL
Masa      : 6.00 petang
Tarikh     : 28 Ogos 2010 (Sabtu)

Senarai join berbuka (KL):

1.
2.
3.
4.
5.

Jumlah:  ** dewasa + **  kanak2 = ** orang


Untuk join aktiviti berbuka ini, sila letak nama di Msjbox tu atau letak komen kat bawah ni. List nama akan di update dari masa ke semasa.

2 comments:

ch@ said...

nak joint-nak joint. insya-Allah tak miss :D

AKO @ retna said...

sorry shai, last mnit ada plan ngan cousin plak. so x dapat nak join msjbox fastbreak kali nih...

Copyright to S.H.A.I.Z.H.A.R
Designed by UMIESUEstudio 2015