Thursday, March 11, 2010

543 : Malam & Pagi di KT - Edisi Penamat

Aksi di dalam kolam renang adalah di larang di pamerkan di sini. (tak ada gambar pun) Gambar - gambar lepas berenang memang ada tapi disebabkan *separuh bogel, so x leh di tampal di sini serta di FB. *Sila abaikan bahagian- bahagian lemak tepu.ha3.

Dinner dlm jam 8.00pm.Berlagak macam org kaya dengan pakaian biasa - biasa shj (janji duit banyak) ha3.Macam biasa memilih tempat yang jauh dari orang dan bergambar serta beraksi sesuka hati.

Menu malam ini ialah chicken chop, sagu gula merah dan Ice lemon tea. Semuanya dekat RM 40.

Malamnya menghabiskan masa sendirian di Dataran Syah Bandar, Kuala Terengganu seorang diri.So what? Kekadang sendiri lebih baik kan? Aku berjalan mengikut gerak kaki.Malam ini mulai jam 10pm - 3pm ada KT UpTown kat belakang Astaka.

Kisah esoknya, pepagi lagi dah bangun dan bersarapan jam 6.30am.Makanan dalam kuantiti sedikit dan sekadar menjamah serta merasa.Okie la. tak terlalu sedap dan teruk sangat masakannya.Boleh masuk tekak la.

Jam 7.20am yakni sejam sebelum terbang kembali ke KL aku telah selamat tiba di KT Airport.

Perjalanan dari 4 buah negeri , UK Perdana - Wangsa Maju - KL Sentral - LCCT - KB Airport - KB Mall - Pantai Cahaya Bulan - KT - Pasar Payang - Gong Badak - Primula Beach Resort - Dataran Syah Bandar - Primula Beach Resort - KT Airport - LCCT - KL Sentral - Wangsa Maju - Ukay Perdana.

No comments:

Copyright to S.H.A.I.Z.H.A.R
Designed by UMIESUEstudio 2015