Monday, March 01, 2010

533 : Preview Lokasi Ulangtahun Msjbox ke 5

Pertama kali ke sini.Akhirnya jumpa dan sampai juga tempat ini.Selalu tengok kekawan je datang makan - makan kat sini.Lokasinya di Kampung Pandan KL.

Melantak kat dalam.Sahaja nak duduk bersila.Menu yang di pilih ialah Mee Rebus RM 6. Satay ayam (3) dan Satay daging (3) cucuk dengan harga RM 0.80.Okiela! rasanya lain dari Satay Kajang Hj Samuri.

Adakah tempat ini sesuai dijadikan lokasi untuk Ulangtahun Msjbox ke 5 pada 03.04.10 nanti?

Makanan yg ada hanyalah satay dan mee rebus. So, bolehla bajet seorang dalam RM10 - RM15.
Minuman pun okie la, sedap juga.

Lokasinya senang nak pergi tapi jauh dari LRT (naik teksi atau bas je la) tak pun menumpang orang ke?. Tapi kelemahannya ialah tempat letak kenderaan yg kekurangan.

Jadi... renung - renungkan @ Timbang - timbangkan. Chow!!!

3 comments:

AKO said...

ekceli tempat ni sesuai sesangat.. x mahal x murah... sumer mampu nak bayar.. Isu parking, sbb tu digalakkan buat awal dalam kul 5 petang.. ms ni x ramai sgt owang... Klu datang lambat mmg konpom la payah... Klu buat malam konpom x digalakkan sebab FULL!! Dan x sesuai klu nak buat kat dalam umah.

Tempat lapang yg bahagian belakang sesuai sekali... ;-)

Kena booking awal2 laa

Shaizhar said...

Terima Kasih atas pendapat yg diberikan.

Junaidix said...

salam shai, ok tempat tu.. menarek :)

and ekceli, aku pulak ader company trip ke kk 2-4 april 2010. cam ner eh?

Copyright to S.H.A.I.Z.H.A.R
Designed by UMIESUEstudio 2015