Friday, December 11, 2009

467 : Panggilan Pulau Pinang - Part 3

Dimanakah lokasi tempat ini.Sesiapa nak teka tak? ha ha ha . (Sorrylah, kedatangan di 'rahsiakan' saya tahu awak pun busy.MyBlue itu adalah motorsikal yang disewa.
Best juga tengok aksi nelayan menaikkan ikan (hasil tangkapan) di jeti nelayan ini.
Haus sangat! berhenti seketika menikmati cendol.Walaupun tak adalah sesedap mana.Tapi kira okielah, daripada tak ada.


Kenangan 3 tahun lalu disini.Bersantai dan berBBQ dengan kekawan.Terima Kasih untuk memori tersebut.Siapakah mereka? Pastinya anda tahu siapa anda.

1 comment:

SisHoney said...

ini kampung kesayangan aku shai.nasib baik sampai bapak aku xdak dalam senarai.kalau tak mau glamer lagi sampan bapak aku.sori aku ada job hari tu.tapi ko pun xbagitau msa ko kat penang.aku mmg kurang ingatan sket :p

Copyright to S.H.A.I.Z.H.A.R
Designed by UMIESUEstudio 2015