Saturday, September 05, 2009

386 : Preview - Msjbox Fast Break @ Bora Ombak Part 3

Terbuka kepada semua yang ingin menyertai aktiviti ini. Matlamat aktiviti ini adalah untuk merapatkan lagi hubungan silaturahim sesama kita.

Ini merupakan tahun ke - 5 aktiviti berbuka puasa bersama-sama diadakan.

FastBreak 1 - 2005: Maju Junction, Kuala Lumpur
FastBreak 2 - 2006: Food Court, Sogo, Kuala Lumpur
FastBreak 3 - 2007: Restoran Kunang-kunang,
FastBreak 4 - 2008: Nailis, Sentul
FastBreak 5 - 2009: Bora Ombak, Ampang

Senarai join berbuka (KL):


Junaidix (013-2428605), Carneyz + Emak
Shaizhar (013-3427347)
Retna
Kak Noz + 3 girls
Lin + 3 Kawan + Amat**
Kika + Suami = Nini
Bondarock + 2 anak**
Jocko + wife + adik + 2 anak**
Umie
Putera Kesepian
Dayah + Kawan

Jumlah: 23 dewasa + 5 kanak2 = 28 orang

Nota 1: Kepada yang bawa anak2 bawah 12 tahun, sila beritahu yer.
Nota 2: Tempat telah di booking untuk 25 orang. Kalau main buat kejutan last2 minit, silap haribulan hampar tikar atas lantai aja lah yer kawan-kawan. :)
Nota 3: Sila nyatakan sekiranya anak anda berumur 5 tahun kebawah yer.. FOC tu.

Untuk join aktiviti berbuka ini, sila letak nama di Msjbox tu atau letak komen kat bawah ni. Nanti aku akan add jer kat dalam list.

Kepada rakan-rakan yang berada di Utara (Penang, Kedah, Perlis, Perak), Tengah (Melaka, N9), Selatan (Johor), Pantai Timur, Sarawak dan Sabah, anda juga digalakkan untuk mengadakan aktiviti berbuka puasa bersama-sama di kawasan tersebut. Kena pakat ramai-ramai. Kalau nak tolong hebah/publish kat sini, just email sahaja info macam tarikh, tempat dan nombor telefon supaya mudah untuk dihubungi.

No comments:

Copyright to S.H.A.I.Z.H.A.R
Designed by UMIESUEstudio 2015