Friday, September 04, 2009

385 : Majlis Berbuka Puasa @ KL Tower


Hari ini, aku berbuka puasa di KL Tower.Telah menerima jemputan ini beberapa hari yang lalu.Semua setiausaha dijemput (kenalah joint) sebab bos aku pun joint. (x leh bikin malu sama bos lor!)


Adalah dimaklumkan mood nak ambil gambar makanan telah hilang kerana ramai sangat Vvip ketika itu (terasa ada perasaan malu yang terlampau) ditambah dengan kehadiran my bos yang duduk makan disebelah kanan.

Yang tak best, sebelum 9pm dah nak balik.Tapi bos aku tak habis - habis lagi cerita pasal kerja.(Bosannya)

Nota Awan : Tak makan nasi pun. (Diet konon) Alhamdulillah dah turun 4kg.Tapi... nampak mcm tak kurus pun.Adakah penimbang di ofisku tu rosak?

No comments:

Copyright to S.H.A.I.Z.H.A.R
Designed by UMIESUEstudio 2015