Sunday, August 09, 2009

361 : Selamat Ulangtahun MAMASelamat Ulangtahun Mama.. (sorry lambat buat entry khas, disebabkan sangatlah sibuk dengan percutian di 'pulau') dan lepas balik dari bercuti.Tugas - tugas di pejabat sangatlah tidak putus - putus dan memerlukan sepenuh perhatian.poyokan diri jap!

Mama Chombi ku kenali pada tahun rusa ? erk! eh... x ingatlah bila tarikhnya.Tapi yang ku ingati kami bertemu di Kinabalu Park pada awal Mei 2008 dan berPicnic di Poring Hot Spring serta menikmati keindahan Gunung Kinabalu.

Kemudiannya kami bertemu lagi di Lapangan Terbang KK sebelum kami dipertemukan di KL Sentral pada awal tahun 2009.

Pada penghujung Jun 2009 yang lalu, kami bertemu lagi dan bersuka suki serta bermakan - makan dengan rianya.Sangat berterima kasih untuk setiap saat itu.

Mama, terima kasih sebab layan kerenah saya di alam maya juga di alam nyata. Semoga kita akan berjumpa lagi dilain masa.Terima Kasih untuk segalanya.

"Selamat Ulangtahun buat MAMA.Semoga menjadi MAMA terbaik untuk ke2 anaknya serta bakal menantu" kah kah kah..." Semoga kebahagian menjadi milik MAMA dan ABAHNYA.

Nanti turun KL , Yok! singgah KL Tower ye. (Insya-Allah , kalau masih berkerja di sana) Ooooops!!! "Kita hanya merancang tuhan yang menentukan.

No comments:

Copyright to S.H.A.I.Z.H.A.R
Designed by UMIESUEstudio 2015