Wednesday, July 29, 2009

350 : Geng K.A.M.I.E "Sweet 17 - Lily"



Selamat Ulang tahun sayang...
(ha ha ha ha .. sambil gelak dengan kejamnya)
Nak hadiah? buweeeeek... (sambil jelir lidah) erk! mak awak bila nak buat party?
Eh! silap mama CT x de buat makan - makan ke? Jangan lupa ajak saya yek!

Yolah! awek tudung biru yang saya jumpa masa kat Library tue sangat cun melecun (ayat bodek) mula - mula memang x perasaan.Dok risau gak ada awek lain (kawan dia tue) pandang2 dan senggeh2 mcm kerang bhusuk. (Ya! ampun) sapa nama dia? leh kenal ngan awek bawah umur tue tak?

Apa pun Happy Sweet 17 untuk Dak Lily , dengan doa dan harapan semuga berjaya dalam SPM tahun nie.Jangan asyik dok 'jiwang karat' je, belajar dik woooi.Masa depan ditentukan oleh diri sendiri bukan orang lain. Good luck okie!

No comments:

Copyright to S.H.A.I.Z.H.A.R
Designed by UMIESUEstudio 2015