Monday, July 27, 2009

348 : ALIN di Jangan Lupa Lirik - 26 Julai 2009


Si baju merah. (Bangga gila seh!) eh silap.. tergejut tengok promo kat TV sejak last week dan tak sabar nak tunggu malam ini tengok ALIN yang dah lama tak ku temui (kali terakhir hampir 2 tahun yang lalu) ketika majlis perkahwinan adik perempuannya yang juga merupakan antara kawan shai yang rapat.

Ye! dia memang 'kaki karaoke' dan suka melalak & menyanyi.Family dia pun la. Tapi kalau dulu - dulu dia nyanyi lagu Dato' CT memang sesuai & serasi la.

Dia juga memang peminat Ella. Sedap & lemak je dengar dia nyanyi lagu 'gemilang'.


Sekadar kenangan lama.Mengimbau kembali saat - saat suka duka bersama. Kami antara 'pasangan yg serasi' yo!yo ooo je.

Antara gambar yang berada didalam simpanan.Memori bersama tetap utuh dalam ingatan.

Ya! dulu kami rakan sekerja & juga penah keluar bercuti bersama - sama dengan kekawan yang lain serta sering keluar bersuka ria.Tapi itu semua sudah berlalu.Kini masing - masing sudah ada haluan sendiri.Yang benar, dia tidak bersediri tapi sudah 'berteman'.Anak perempuannya itu mesti sudah besar kan (erm...)

1 comment:

echah_syed said...

wow hebat..dah dpt rm25k :)

cantek ler dia..ibu tunggal skrg kan..

pstttt..kenangan megusik jiwa ekk :p

Copyright to S.H.A.I.Z.H.A.R
Designed by UMIESUEstudio 2015