Sunday, April 12, 2009

254 : Jom Intai - Intai (Pengenalan)

Entry khas atas permintaan.Tak tahu mcm mana nak terangkan (layan je le pertunjuknya)


Jalan MR2 dari Taman Melawati menuju ke Ampang Point (sila lihat kiri dan kanan)
(1) Esso sebelum simpang masuk ke Bukit Antarabangsa
(2) Papan Besar pemain bola tue (kalau rabun tak tahulah)
(3) Papan tanda yang banyak tue kan (Terus je..jangan salah belok lak)
(4) Ke kiri tue adalah jalan menuju masuk ke Highway DUKE


(5) Sila terus menuju ke hadapan (Jangan Pandang Belakang) sebelah kanan tue byk kilang - kilang (sayup! nampak lah Texas.Yg lain2 aku tak ingat nama ha.. ha ..ha)
(6) Nampak jejantas tue ? Lepas pada tue je.Sebelah kirinya ada satu sekolah (Lupa juga nama sekolah tue) Bukan sek men atau sek ren. tapi sekolah apa ntah!
(7) Sila memandu dengan perlahan.Dah nak sampai dah (30 km/sejam okie!)
(8) Ada kat situ kedai menjual kereta terpakai , kedai service motor, yg paling menyerlah Kedai Perabot tue dan ada deretan mcm - mcm kedai (Ada kedai services kete kot!, Kia @ Honda , rasanya).

*Kat sini kena belok kiri (menaiki bukit sikit) lepas tue ambik kanan dan mara ke hadapan.


Tempatnya memang tak strategik.Terus je adalah jalan mati kena ambik sebelah kiri (sila letakkan kenderaan anda ditempat yg kosong) dan berjalan menuju ke sana.

Selamat untuk intai - intai dan makan - makan.Bila? Siapa nak joint ? Nantikan pengumuman rasminya.Khabarnya ada org nak open table?

No comments:

Copyright to S.H.A.I.Z.H.A.R
Designed by UMIESUEstudio 2015