Thursday, February 19, 2009

201 : Mee Goreng Mamak vs Teh Tarik


Beberapa minit sebelum 7malam mendapat SMS dari seseorang ajak mengeTEH dan meMAMAKan diri.Mula - mula aku mcm tak nak pergi.Tapi bila bos dah "angkat kaki", baru boleh aku balik cepat.


Masing -masing order Mee Goreng Mamak, kecuali budak kecik yg dah setahun tak update blog tue.Aku minum Teh Tarik segelas je + Curik2 minum air HL Azkam bawa. Perisa baru katanya.


Kami ber6 semuanya.Tiga lelaki tiga perempuan.Bersembang - sembang tak ingat dunia.


Terima Kasih untuk penganjur majlis ini dan tajaan gambar - gambar ini.

No comments:

Copyright to S.H.A.I.Z.H.A.R
Designed by UMIESUEstudio 2015