Sunday, August 17, 2008

51 : Lawatan Sambil Belajar 17082008 - Bahagian 3



Ini adalah seni bina dari negara IRAN.



Muqarnas nama diberi.Seni bina Islam yang dibuat oleh tukang - tukang mahir dari Esfahan Iran.



KL Tower terletak di atas hutan bukit nenas dan dikelilingi hutan simpan.



Kalau ikutkan memang ada denai - denai untuk treckking.Tapi kali ini bawak masuk sedikit je kawasannya.



Titi gantung yang rendah dan tidak begitu mencabar.



Dah selamat sampai pun.



Kembali dalam kepenatan.Menuju ke destinasi seterusnya iaitu



Jangan ingat ada kat JB je.Sini pun ada Duty Free Shop okie.



Suasana kat dalam.Ambik angin kejap selepas berpenat lelah masuk hutan.



Jangan malu dan jangan segan.Ambil lah sorang satu kalau x malu *weeeek



Cokelat DAIM kegemaranku.Hujung bulan ini nak beli la.Buat hadiah kepada diri sendiri.

1 comment:

AKO said...

Shai,

Rege perfume kat situ tadi ada 20% diskaun.. nanti bebila bleh arr tlgbelikan yek.. :p

Copyright to S.H.A.I.Z.H.A.R
Designed by UMIESUEstudio 2015