Monday, July 28, 2008

43 : Rumahku Duniaku



Jom ramai - ramai , datang ke rumahku.Pertunjuk arah dari Ampang Park melalui Jalan Ampang menuju ke Ampang Point.



Berhampiran dengan susur masuk ke Ukay Perdana.Jom tengok lagi.



Sila ambil arah kanan bawah jalan raya itu.Menuju terus ke arah kanan tanpa perlu belik - belok.




Pintu gerbang bertulis "Selamat Datang ke Ukay Perdana" tolonglah kasi 'potong' sikit itu ranting - ranting (macam lah org MPAJ baca blog ni) Hahaha...



Melalui pendakian bukit , menuju ke arah destinasinya.Hampir 2km (anggaran) sebelum bertemu simpang di sebelah kiri lalu meneruskan pendakian.



Ada simpang kiri dan kanan.Ambik sebelah kiri.



Inilah tempat makan paling dekat dengan rumah aku.



Semakin dekat ngan rumah aku.Inilah block A yang paling hampir dengan jalan raya.



Pintu masuk ke kediaman yang aku duduki sejak lebih 4 tahun lalu.Rumah ku sendiri.



Jangan salah tangga.Nak ke umah aku kena naik tangga bernombor 3.Di blok A.



Yang ada astro tue leh bilik 'biru' aku.Itulah dunia hidupku.Ce waaah.



Selamat datang ke rumaH S.H.A.I.Z.H.A.R dari ramai juga rakan - rakan blogger penah singgah disini.

11 comments:

Kak Jie said...

huhu..nk kena save entri ni
kot2 tersesat merayau2 situ
dpt le g terjah

deidaa said...

Oit, aku nak gi umah ko blh? :D

Ala tunjuk luar umah buatpe,
tunjuk la dlm bilik ko sekali.. hahaha!

aNgRiAni said...

huhuhuhuhuhu
jauhnyaaa
kalau nak gi sini...shai jemput kak yani jer laaaa
:-p

~ mizzAmy ~ said...

~ rasanya la kan cam pernah pergi jer area tuh. kat situ ramai askar kan? if tempat yg i maksudkan nie la. siap buat petunjuk arah lagik. sah la, mmg suh semua org g terjah umah dia. hahahaha... ~

echah_syed said...

bawa mama nnt ekk.kalo tak harus mama sesat ni :D

Mama Shahmi said...

wah ini lagi bagus dari peta nih.

anaiz said...

wah, mcm mtv crib plak. hehe..!!
kalau pergi ni sahih saya sesat jugak nih. huhu!!

Amiene Rev said...

Ini macam rumah yang buat rumah terbuka hari tu?

Ted said...

hehe, kalau amik peta2 ni, agaknya tak sampai jugak ted umah shai.fail bab mencari jalan di kl ni.hehe

Kasawari said...

boleh la singah sini kalau bawak anak2 ke zoo negara nanti.. he he..

astro ada pakej disney channel tak? he he

cemut said...

bleh terjahhhhhhhhhhhhhhhhhhhh ni.
keke tp kena wat nasi lemak yor?

Copyright to S.H.A.I.Z.H.A.R
Designed by UMIESUEstudio 2015