Saturday, July 26, 2008

41 : Kisah Semalam Dan Hari Ini



Semalam ada perjumpaan staff ke 5 bagi tahun 2008.Tema Flora & Fauna.Mula - mula ambik gambar lepas tue terus terlupa.Erk!Ada persembahan pembukaan tarian 'Gadis dan bunga'.Kemudian persembahan fauna.. Ada ular sawa, ular albino (kaler kuning) dan beberapa haiwan lain.Erk!

Malamnya lupa pula bawa kamera ke Majlis Makan - Makan & Gosip2 di Taman Sri Rampai(Rumah baru, my friend) Adalah dalam berbelas orang juga yang joint.



Membawa diri dari Ukay Perdana (UK) ke SA bukan (LA) tapi Shah Alam.



Sampai dalam 9.45am, Tunggu precious kat depan KFC selama 1 minit.. tapi x jumpa (berangan jap) Hajat hari ini nak cari Ilham.Erk! ada jual beli tak kat mana - mana ?



Wah! hari kedua dah bermula.Akan ada pelancaran hari ini...Tak kowser nak tunggu 12.30pm untuk jumpa MB baru negeri Selangor.Apa kes?



Pandangan dari tingkat atas.Tak berapa ramai lagi manusia.Adakah sebab masih awal pagi? Tapi ada juga beberapa rombongan budak sekolah yang tak berapa ramai jumlahnya.



Jalan - jalan cari pasal.Erk! silap... Jalan - jalan situ , sana dan sini.Terjumpa ini.Patutlah Kasawari dah kunci blognya,dah buka syarikat rupanya. (sambil jeling - jeling).. Menjeling - menjeling ku bertantang, mata kita sama memadang....



Cari dan terus mencari.Masih belum di temui.Akhirnya bertemu disini.



Masa untuk membeli - belah.Budget RM 100.. 'Sudah gajilah katakan'.



Memiliki 2 dari 3 buku yang telah keluar pada bulan June 2008.



Potongan harga antara 15 % sehingga 20 % ditawarkan.



Promosi novel terbaru penulis Meen Zulaikha bertajuk Warna Hati.



Promosi pula novel terbaru Dhiya Zafira 'Rindu Belum Terhenti'.



Ini 2 dari 4 yang aku beli,Harga keseluruhan RM 48.00 selepas diskaun.Kalau diikutkan harganya sekitar RM 60.00

5 comments:

echah_syed said...

pesta buku ker?? mesti precious tatau tu.nnt mama kasi tau :)

byknyer beli novel..bagus2 nnt kita beli novel shai pulak :D

wow kasa dah ade traveling agent ker??nnt bole suruh dia buat pakej murah gi sabah..

cemut said...

ske betoi die beli novel..bace time bile niiiiii

Kasawari said...

nampak gak eh nama kasawari.. memang shai ni betul2 prihatin.. he he...

dah habis baca leh pinjam eh novel tu..

pReciOus shaRihaNa iLesOr said...

wah.
xsabar nk bli novel encik.
nnt nk mntak sign encik yer.
siap 'with love' lagi.
ekekekeke.

:-P

Masy said...

malam ade ke ah? aku ni kat opis gik huhuhu

Copyright to S.H.A.I.Z.H.A.R
Designed by UMIESUEstudio 2015