Tuesday, June 24, 2008

21 : JJMM - - Jalan - Jalan Makan Makan Episod 1



Sekitar 3.00 petang selamat tiba di Central Market.Sahaja jalan - jalan.



Permandangan di dalam Central Market yang kini sudah baru,menarik dan tertarik.



Jalan - Jalan Cari Makan , membawa anda ke satu Restoren baru yang terletak di dalam Central Market.Jom kita terjah.





Sekali pandang macam rumah betul.tapi itu adalah lukisan yang ditampal di dinding.



Menu minum petang , Kopi (RM 3.50) dan Mee Rebus (RM 6.50).Jom tengok lagi sekali.



Kuahnya sedikit pekat dan terasa masin.Air di sangkakan kopi kampung rupanya adalah nescafe.(Hampeeeeeh)




Tengoklah sendiri... (khas untuk SANCHAI) apa pun yang penting mangkuknya itu "lawa'.



Alhamdulillah.. kenyang (Lunch tadi dah lewat & makannya pun sedikit)

1 comment:

kuncop said...

shai..
air lior kuncop dah melilih tgk mee rebus tu lar shai. tadi dah sarapan ni lapar balik~!!!

Copyright to S.H.A.I.Z.H.A.R
Designed by UMIESUEstudio 2015