Monday, June 16, 2008

16 : Dunia Hidupku ,8 Jam Sehari dan 5 Hari Seminggu



Inilah Meja tempatku bertugas sejak lebih setahun yang lalu.Di Jabatan Sumber Manusia & Pentadbiran.Penuh dengan "Sign Here" sebab banyak document bos nak kena sign.



Tempat dudukku.Dulu mula - mula semuanya okie kebelakangan ini aku rasa sedikit terkejar - kejar dan bagaikan tidak cukup masa melakukan bermacam tugas.



Sedikit perhiasaan di tepi kiri meja.Kat situ ada mcm - mcm benda.Ada pemberian dari rakan - rakan.Cenderahati & beli sendiri.



Seperti dijanjikan inilah sebahagian koleksi key chain yang digantung di pejabat.Terima Kasih yang memberi, x baik kalau ada yg mencuri.Ha3.Next entry akan tunjukkan cerita di sebelaik key chain2 tersebut.

3 comments:

cemut said...

ape mende tu bro yg bro tampal keliling monitor tu

Along Arman said...

wow.. banyaknnyER kEy chain shai..

Ted said...

banyaknye keychain..besenye ofis mate yang ke oversea atau melancong yang bg kan?ted kumpul gak

Copyright to S.H.A.I.Z.H.A.R
Designed by UMIESUEstudio 2015